سوالی دارید؟ 22043081-021
سفیر تکنولوژی فکر شوید! ورود عضویت
Logo
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
    حضوری مجازی
  • محصولات
  • همایش ها
  • مقالات
  • ارتباط با ما
    تماس با ما درخواست سمینار
  • درباره ما
    بیوگرافی راهنمای سایت سوالات متداول قوانین سایت
⠀ ⠀
سبد خرید شما خالی می باشد.

مقالات پیشنهادی

ماهیت چالش چیست ؟

ماهیت چالش چیست ؟

17 مرداد 1397
چگونه چالش های زندگی را مانند افراد موفق مدیریت کنیم ؟

چگونه چالش های زندگی را مانند افراد موفق مدیریت کنیم ؟

20 مرداد 1397
مشکلات زندگی از کجا می آیند ؟

مشکلات زندگی از کجا می آیند ؟

04 شهریور 1397
ویژگی مشترک 10 ثروتمند سال 2018 چیست ؟

ویژگی مشترک 10 ثروتمند سال 2018 چیست ؟

14 شهریور 1397
پرسونال برندینگ، میانبری برای موفقیت در کسب و کار

پرسونال برندینگ، میانبری برای موفقیت در کسب و کار

27 شهریور 1397
پرسونال‌برندینگ

پرسونال‌برندینگ

27 شهریور 1397
  1. خانه
  2. مقالات
  3. کارهایی که در هنگام سخنرانی نباید انجام دهید
کارهایی که در هنگام سخنرانی نباید انجام دهید

کارهایی که در هنگام سخنرانی نباید انجام دهید


سخنرانی سخنران زندگی تحول انگیزه انگیزشی
  • 13 اسفند 1396
  • 2796
  • سخنرانی
  • چاپ مقاله

سخنوری و فن بیان مهارتی اکتسابی است و نیاز به تمرین بسیاری دارد تا بتوان به یک سخنران مقتدر و موفق تبدیل شد لذا برای دست یافتن به این امر بایدها و نبایدهایی را لازم است فراگرفت. برای اینکه بتوان سخنان مفید و تأثیرگذاری را داشته باشیم لازم است از انجام کارهایی که منجر به ضعف در سخنرانی می‌شود اجتناب کرد ما در این مقاله سعی کرده‌ایم کارهایی که در هنگام سخنرانی نباید انجام داد را برای شما عزیزان بازگو کنیم.



دست‌هایتان را داخل جیب قرار ندهید:
در هنگام سخنرانی هرگز دست‌هایتان را در داخل جیب قرار ندهید چراکه این حرکت نشان‌دهندهٔ ناآرام بودن شما است و مخاطب شما با دیدن این حالت به شما و حرف‌هایتان اعتماد نخواهد کرد بنابراین هرگز دودست خود را در جیب قرار ندهید، اما اگر یک دست شما گاها در جیب باشد و با دست دیگر خود ژست‌های مربوط به سخنوری را ادا کنید موردقبول واقع می‌شود.

آهسته و بدون شور و حرارت صحبت نکنید:
 از آهسته صحبت کردن پرهیز کنید، باید پرحرارت و انگیزشی صحبت کنید، هنگامی‌که شما مطالب خود را با شور و هیجان و با حرارت برای مخاطبان خود مطرح کنید باعث توجه مخاطب می‌شود و آن‌ها باعلاقه به سخنان شما گوش فرا خواهند داد این در حالی است که اگر شما آهسته و بدون شور و حرارت صحبت کنید، مخاطب شما خسته و کسل خواهد شد درنتیجه شما آن‌ها را از دست خواهید داد.

خودپسند و خودستایش نباشید:
همیشه سعی کنید در کلام خود متواضع و فروتن باشید و از خودپرستی و تکبر پرهیز کنید، وقتی شما دائماً از خود در سخنرانی‌هایتان صحبت کنید مخاطب متوجه نمایشی بودن و خودپسندی شما می‌شود و درنهایت خسته و دل سرد خواهد شد. راه‌حل این موضوع این است که با افرادی که از شما بهتر هستند در ارتباط باشید زیرا در کنار این افراد درس‌های زیادی را می‌آموزید که در غیاب آن‌ها هرگز نمی‌توانید این درس‌ها را فرابگیرید در این صورت می‌توانید مهارت خود را بالا ببرید و از خودپسندی دوری خواهید کرد.

عبوس و با اخم صحبت نکنید:

اگر کسل‌کننده، خشونت‌آمیز و با کنایه و نیش‌دار صحبت کنید بر روی مخاطبان خود تأثیر منفی خواهید گذاشت این در حالی است که اگر هنگام سخنرانی با لبخند و منعطف و دلگرم‌کننده صحبت کنید در مخاطبان خود حس خوب و خوشایندی را به ارمغان می‌آورید. فراموش نکنید که کلام شما عصای معجزه گری است که می‌تواند بر روی مخاطبان تأثیرگذار باشد.


مدام در صحبت کردن تکان نخورید:
در سخنرانی هرگز نباید دائماً تکان خورد چراکه این امر نشان می‌دهد که شما نگران و دست‌پاچه هستید و در این صورت قادر نخواهید بود بر مطالب تمرکز کنید و به مخاطبان خود حس نگرانی و استرس را انتقال خواهید داد بنابراین سعی کنید در سخنرانی‌های خود از حرکت کردن و تکان خوردن بیش‌ازحد جلوگیری کنید تا بتوانید کنترل امور را در دست بگیرید و بر اوضاع و شرایط واقف شوید.

به زمین نگاه نکنید:
به خاطر داشته باشید که سخنرانان بزرگ و موفق در هنگام سخنرانی به چشم‌های مخاطبان خود نگاه می‌کنند این امر علاوه بر این‌که منجر به ارتباط برقرار کردن با مخاطب می‌شود، اقتدار و صلابت گفتار و کلام شمارا دربر دارد لذا در سخنرانی‌های خود بیش‌ازحد به زمین خیره نشوید و سعی کنید که با مخاطبان خود ارتباط چشمی برقرار کنید.

قوز نکنید:
بدون قوز و صاف بیستید اگر در سخنرانی قوز کنید و یا خمیده باشید یعنی شما دچار استرس و دست‌پاچگی شده‌اید، باید ستون فقرات شما صاف و در یک راستا باشد این امر باعث می‌شود که با اعتمادبه‌نفس به نظر برسید و هم‌چنین صدای شمارا رساتر می‌کند از سکویی که در اختیاردارید می‌توانید برای تکیه دادن استفاده کنید

دکتر علیرضا آزمندیان

دکتر علیرضا آزمندیان

بنیانگذار تکنولوژی فکر و بزرگترین سخنران انگیزشی در ایران که با برگزاری سمینارها و دوره های تكنولوژی فكر به بسط و گسترش اين تكنولوژی در ايران پرداخته اند و تحولات بزرگی در نظام فكری و باورهای مردمان این سرزمین ايجاد كرده اند.

نظر کاربران

تاکنون نظری ارسال نشده است. اولین نفری باشید که نظر ارسال میکنید!

نظر شما

لطفا برای ارسال نظر عضو یا وارد سایت شوید.

تکنولوژی فکر روشی زیبا برای هدایت و برنامه‌ریزی ضمیرناخودآگاه انسان است، تا به کمک آن باورهای زیبا و روحیه عالی در انسان ساخته شود، تا انسان از رهگذر داشتن باورهای درست و اعتماد به نفس و احساس شخصیت و نیز کسب روحیه‌ای عالی و با نشاط بتواند اندیشه‌های بزرگی را در ذهن خود خلق کند.

آدرس دفتر موسسه

تهران، خیابان ولیعصر، روبروی پارک ملت، خیابان انصاری، (صداقت)، نبش کوچه مهرشاد، ساختمان صداقت، طبقه هفتم

تلفن 22043081-021 ⠀ ⠀ ⠀ فکس 22043081-021

dralirezaazmandian

[email protected]
ساعات کاری

شما می‌توانید از طریق بخش تماس با ما به‌صورت ۲۴ ساعته پیام خود را ارسال نمایید.


شنبه تا چهارشنبه: 09:00 - 17:00
پنجشنبه: 09:00 - 13:00
جمعه: تعطیل

© تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به موسسه تکنولوژی فکر می باشد.